Kontakt

Hvordan kan vi hjælpe?

Du kan nå os fra 8:00 til 17:00 på hverdage. Uden for disse timer kan du bruge kontaktformularen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

DK DK Contact form

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Home
  • Omsnøringsværktøj & maskiner

Udstyr, maskiner og tilbehør

Du har brug for et omsnøringsværktøj eller maskine for at kunne anvende bånd. Nedenfor ses forskellige typer, der er tilgængelige.

Udover udstyr, maskiner og forbrugsvarer, har vi en række værktøj til rådighed for at gøre omsnøringsprocessen nemmere samt båndstativer der letter arbejdet med omsnøringsbåndet

Er du på udkig efter en skræddersyet løsning eller mere information om, hvad der er bedst for dig? Fra det enkleste håndudstyr til store projektsystemer er vores eksperter klar med råd og vejledning.

Kontakt os venligst

Omsnøringsværktøj

Udstyret kræver kræfter for at gennemføre opstramningen. En plombe eller spænde bruges til at lukke omsnøringen.

Metoden synes umiddelbart meget simpel men det er normalt en relativ anstrengende opgave og kræver stor erfaring for at opnå et godt resultat. På grund af de mange handlinger, som operatøren skal udføre, kan det tage op til 3 minutter, før båndet er korrekt påført.

Klik her for mere information om udstyr til håndomsnøring.

Batteridrevet omsnøringsværktøj

Dette værktøj kombinerer alle nødvendige handlinger: opstramning, lukning og skæring i et apparat. Apparatet er let, og fordi det er nemt at arbejde med, kan en operatør lave en omsnøring op til seks gange hurtigere i forhold til håndudstyr uden batteri. Med batteridrevet håndapparat er det desuden muligt at opstramme helt op til 4.500 N. Ideel også til omsnøring af store pakker eller til omsnøring på forskellige arbejdsområder.

Øvrige fordele: Mobil, plomber er ikke nødvendige, opstramning kan justeres, brugervenlig, horisontale OG vertikale omsnøringer. Største ulempe er, at det er dyrere end for manuel omsnøringsværktøj.

Klik her for mere information om batteridrevet udstyr til håndomsnøring

Pneumatisk håndværktøj

Svarende til batteridrevet udstyr, kombinerer disse værktøjer alle handlinger i et apparat. Men de bruger komprimeret luft som en kilde til energi istedet for elektricitet.

Fordele er, at opstramningen, lukningen og skæringen kombineres i en enhed, som fungerer effektivt, kan arbejde med høj opstramning, ingen plomber kræves, opstramning kan indstilles og apparatet er nem at bruge. Ulempen er, at apparatet ikke er mobil (kræver komprimeret luft), og det er tungere end et batteridrevet apparat.

Klik her for mere information om pneumatisk håndholdte omsnøringsapparater.

Semi- og fuldautomatisk omsnøringsmaskine

Cyklop tilbyder en bred vifte af omsnøringsmaskiner. For lav volume tilbydes specielt semiautomatiske ramme maskiner og bord modeller. For større volumer tilbydes automatiske maskiner og sytemer der kan blive kunde tilpasset for enhver unik applikation.

Fordelene ved at arbejde med en maskine er: Det er hurtigt, effektivt, automatisk eller semiautomatisk, ingen plomber kræves, kan integreres med et samlebånd eller transportsystem. Spænding kan justeres så krav opfyldes. Ulemper er, at det kræver en større investering, måske mindre mobil, håndtering af produktet begrænses på grund af produktets størrelse og vægt.

Klik her for mere information om omsnøringsmaskiner.

DK DK Contact form

* Obligatorisk
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase