+45 47 17 72 00
Kontakt os

Bæredygtig mærkning / kodning

Reduktion af plastik

Bedst før dato, produktinformation eller stregkoder er normalt trykt på
etiketter, der så klæbes på emballagen. Dataene på etiketterne er
vigtige for (slut)kunden, hvilket gør det uundværligt. Der er dog en måde at
bruge mindre plastik på (færre etiketter): at printe oplysningerne direkte på æsken eller emballagen. Vores industrielle inkjetprintere udskriver information klart, hurtigt og uden brug af en etiket. Ved at erstatte de fortrykte etiketter med print direkte på emballagen sparer du ikke kun på plastikforbruget, det giver dig også en masse fleksibilitet.

Vil du stadig bruge etiketter og spare plastik? Det er også muligt! Udover at printe direkte på emballagen er vores printere også velegnede til print på små etiketter. Al nødvendig information kan printes på den lille etiket, uden at det går ud over kvaliteten. På den måde yder du et (lille) bidrag til reduktionen af plastik.

Fleksibel udskrivning

Vores kodningssystemer er nemme at betjene, hvilket gør det nemt at skifte mellem de oplysninger, der skal printes. Etiketter og klistermærker skal ikke længere printes på forhånd, så der bliver ikke et restprodukt tilbage, og pakkeprocessen er en del mere fleksibel. Inkjetprintere kan betjenes ved hjælp af en Bluetooth-forbindelse. Du kan ændre din besked på få sekunder. I vores servicevideoer kan du se, hvordan du gør dette på en CM 100.

Besparelse af blæk

Vores kontinuerlige inkjetprintere er justeret på en sådan måde, at blæk og fortynder blandes perfekt, så den korrekte blæktykkelse og print opnås. Når blækket påføres produktet, opsamles det overskydende blæk og returneres til cirkulation. På denne måde får du mest muligt ud af blækket og makeup væske, og der går ikke blæk til spilde.

Lave vedligeholdelsesomkostninger

Ud over print i høj kvalitet tilbyder vores nyeste kodningssystemer også høj pålidelighed. Vedligeholdelses- eller reparationsomkostningerne er reduceret til næsten nul og du er sikret de laveste omkostninger. Fordi systemerne kun kræver lidt vedligeholdelse, behøver produktionen ikke at blive afbrudt, og din proces fortsætter med at køre. Er der behov for vedligeholdelse, kan du nemt gøre det selv ved hjælp af vores servicevideoer. Vi viser også, hvordan de mest almindelige fejl nemt kan løses. Dette sparer dig værdifuld tid og penge.
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase