+45 47 17 72 00
Kontakt os

Om Cyklop

Hvem er vi?

Cyklop Emballering A/S er et datterselskab af Cyklop International, en verdensomspændende producent og leverandør af emballage systemer og materialer.

Understøttet af vores produkter og ekspertise tilbyder vi vores kunder optimale løsninger til lastsikring under intern og ekstern transport, hvor der lægges vægt på sikker og god transport af varer.

Vi tilbyder løsninger skræddersyet til markedet: håndholdte værktøjer, maskiner og systemer, forbrugsvarer specielt designet til dem, professionel rådgivning, projektteknik og en fremragende teknisk service.

Vi mener det!

Cyklop vil gøre hverdagen lettere og bedre for vores kunder hver dag. Det er ligegyldigt, om du arbejder i salg, produktion eller på lageret. Vi er mennesker, der holder vores ord.

Hos Cyklop mener vi det. Vi arbejder tæt sammen for at hjælpe vores kunder hver eneste dag. At være nyskabende, udfordre hinanden, tør bare lidt mere og stopper aldrig, indtil kunden er 100% tilfreds. Og den indre atmosfære er god. Vi kan godt lide at gøre, det vi siger. Men vi elsker også at gøre det godt! For vores kunder, vores partnere og for hinanden.

Det rigtige råd

Sammen vil vi undersøge din pakningsproces og identificere den bedste løsning til dit produkt. Vi fører dig igennem fra køb til levering, og vi yder løbende support til maskinens vedligeholdelseskrav.

Uanset om det er omsnøring, kodning, taping, bundtning eller indpakning: Vi vil være glade for at rådgive dig om den bedste og mest omkostningseffektive løsning!

Ring eller send en mail til os og få råd helt uden nogen forpligtelser, vi er glade for at hjælpe dig!

Bundsolid service!

Vores serviceafdeling hjælper og støtter dig fra det øjeblik din maskine leveres – med hensyn til installation, teknisk vejledning, brugsanvisning, nødvendig vedligeholdelse og levering af reservedele

Skulle noget gå galt, garanterer vi at reagere hurtigt. Vil du foretrække selv at udføre vedligeholdelsen? Vi hjælper gerne med dette også: De fleste reservedele kan leveres næsten øjeblikkeligt.

Vil du gerne vide mere om installation, vedligeholdelse, hjælp med nedbrud eller levering af reservedele? Så se venligst vores service side.

Stærk til automatisering

Tilpasninger af et standardprodukt, en tilpasset løsning eller et automatiseringsprojekt? Vi kan hjælpe, og vil være glad for, fordi det er den slags arbejde, vi kan lide! Hvad betyder dette for dig? Vi stopper ikke, før du er 100% tilfreds.

Disse typer projekter (som vi kalder dem) vil være i hænderne på vores erfarne projektledere, ingeniører og softwareeksperter. Dette team vil i samarbejde med dig udarbejde en detaljeret analyse og komme med et konkret projektforslag, så du kan træffe en velinformeret beslutning. Klik her for at se en række projekter udført af os.

Vil du kontakte vores projektteam? Ring eller email os!

Mission & Vision

Vores mission indikerer, hvad vi ønsker at opnå, hvad vi ønsker at betyde for vores kunder.

Visionen er baseret på vores mission og angiver, hvordan vi vil nå vores mål.

Missionen og visionen er blevet oversat til følgende kerneværdier: de grundlæggende principper for alt, hvad vi gør.

Læs alt om vores mission og vision.

CYKLOP VEJLEDER DIG I DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES
FRA VEJLEDNING, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase