+45 47 17 72 00
Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig!

Vi er klar til at hjælpe dig!

Uanset om der er tale om købsrådgivning, maskininstallation, regelmæssig vedligeholdelse eller hjælp til fejl. Vi er alle klar og venter på at give dig råd, assistance og service.

Med Cyklop vælger du solid service!

Det centrale servicecenter i Nørre Snede er bemandet af personale, der ofte kan yde rådgivning og en løsning over telefonen. Vores team på interne og eksterne serviceteknikere styres derfra. Alle vores teknikere er erfarne og kender deres job. Vores servicevogne er fuldt udstyret med de mest nødvendige dele, så vi i næsten alle tilfælde kan hjælpe dig hurtigt, så du kan fortsætte.

Kontakt vores serviceteam.

Fleksibel leje!

Indkøb af en maskine er nok den bedste udnyttelse af ledig kapital. Men i tilfælde, hvor kapital skal bevares eller andre investeringer er nødvendige, eller hvis du ikke ønsker at eje maskinen, eller hvis du kun har brug for maskinen midlertidigt, kan det være muligt at leje maskinen under visse forhold.

Hvis du lejer en maskine, ved du præcis, hvad der er involveret: en månedlig leje, inklusive dele og service. En anden fordel er, at du ikke behøver at foretage nogen investering.

Ønsker du mere information om leje af udstyr eller maskiner? Så kontakt os på telefon 47 17 72 00 eller info@cyklop.dk.

Ønske om tilpasning?

Har du brug for en ændring på en af dine maskiner? Cyklop tilbyder ud over forskellige standardindstillinger muligheden for skræddersyede ændringer af næsten alle maskiner. Vi har vores eget værksted, hvor disse ændringer udføres, selvfølgelig tæt i samråd med dig.

Vi vil gerne hjælpe dig!

Du kan også kontakte os for ombygning af en eksisterende maskine eller for software tilpasning. Derudover yder vores teknikere regelmæssigt en hjælpende hånd med en (intern) flytning.

Kontakt os for information.

Nyhedsbrev

Altid opdateret med de seneste nyheder!

Abonner på vores nyhedsbrev. Vi sender dig ca. hvert kvartal sender et overblik med de seneste nyheder hos Cyklop, nye produkter, relevante meddelelser fra emballageindustrien og interessante tilbud.

Vil du vide mere?

Nyhedsbrev

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase