+45 47 17 72 00
Kontakt os

Reparationer

Hurtigt og godt

Hvis du ikke selv kan foretage en reparation, hjælper vi dig gerne. Og hurtigt! Med forbehold for tilgængelighed af dele, bestræber vi os på at få alle reparationer udført for dig indenfor 5 arbejdsdage.

Udfyld formularen nedenfor for en reparation. Herefter vil du modtage en e-mail med instruktioner.

Hvordan virker reparationsprocessen?

Når du har sendt din maskine til reparation hos os, vil vi i første omgang gennemgå den. Hvis vores tekniker vurderer at reparationen er for omfattende og det i stedet bør overvejes at købe en ny, vil vi kontakte dig. Ellers repareres maskinen med det samme og returneres hurtigst muligt.

Du er altid velkommen til at vedlægge en fejlbeskrivelse, kontaktnummer og notere at du ønsker at blive kontaktet med et prisoverslag før reparation. Først når du accepterer prisen vil vi påbegynde arbejdet.
Hvis du ikke godkender reparationen, fakturerer vi en fejlsøgning på kr. 600,- og returnerer maskinen til dig.
Ved køb af en ny maskine, fratrækker vi denne udgift som en rabat fra prisen.

Når en maskine bliver serviceret eller repareret hos os, laver vi samtidig en komplet gennemgang af maskinen. Vi giver også garanti på vores reparationer.

Udlån under reparation

Det kan være, at du ikke kan undvære maskinen eller værktøjet. Vi vil derefter gøre vores yderste for at udføre reparationen hurtigst muligt for dig.

I tilfælde hvor vi har brug for mere tid, men du virkelig ikke kan undvære produktionsenheden, kan vi muligvis tilbyde en midlertidig udskiftning.

Kontakt venligst vilkår og betingelser på telefon 47 17 72 00 eller info@cyklop.dk

DK DK Repairs form

* Obligatorisk

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase