Kontakt

Hvordan kan vi hjælpe?

Du kan nå os fra 8:00 til 17:00 på hverdage. Uden for disse timer kan du bruge kontaktformularen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

DK DK Contact form

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Reparationer

Hurtigt og godt

Hvis du ikke selv kan foretage en reparation, hjælper vi dig gerne. Og hurtigt! Med forbehold for tilgængelighed af dele, bestræber vi os på at få alle reparationer udført for dig indenfor 5 arbejdsdage.

Men vi reparerer ikke bare, vi giver også maskinen et eftersyn. Hvis maskinen fejler indenfor tre måneder efter en reparation, gør vi det gratis.

Udfyld formularen nedenfor for en reparation. Herefter vil du modtage en e-mail med instruktioner.

Hvordan virker reparationsprocessen?

Hvis du har sendt os en maskine eller et værktøj til reparation, analyserer vi problemet i første omgang. Hvis de samlede omkostninger (reparation + timer + transport) er mindre end kr. 4.000, vil du ikke modtage et tilbud på forhånd. Værktøjet eller maskinen repareres straks og returneres. Hvis prisen er højere end kr. 4.000 vil du først modtage et tilbud. Hvis du accepterer tilbuddet, så fortsætter vi arbejdet så hurtigt som muligt. Hvis du ikke er enig i reparationen, fakturerer vi dig for undersøgelsesomkostningerne på kr. 300. Ved køb af en ny maskine annulleres undersøgelsesomkostningerne.

For at reparationen skal foregå hurtigt og enkelt, beder vi dig om at udfylde nedenstående formular. Du modtager så en mail fra os med yderligere instruktioner.

Udlån under reparation

Det kan være, at du ikke kan undvære maskinen eller værktøjet. Vi vil derefter gøre vores yderste for at udføre reparationen hurtigst muligt for dig.

I tilfælde hvor vi har brug for mere tid, men du virkelig ikke kan undvære produktionsenheden, kan vi muligvis tilbyde en midlertidig udskiftning.

Kontakt venligst vilkår og betingelser på telefon 47 17 72 00 eller info@cyklop.dk

DK DK Repairs form

* Obligatorisk
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase