+45 47 17 72 00
Kontakt os
Betingelser for brug af hjemmeside

Læs disse brugsbetingelser omhyggeligt, inden du bruger hjemmesiden. De beskriver betingelserne for brugen af denne hjemmeside.

Generelt
Denne hjemmeside (ekskl. de websteder der er knyttet til den) forvaltes af os, Cyklop Nederland B.V., et selskab registreret i Nederlandene (Cyklop).
Denne hjemmeside er beregnet til brug af personer, der er lokaliseret i Danmark. Ved at få adgang til hjemmesiden accepterer du disse brugsbetingelser. Hvis du ikke ønsker at acceptere disse brugsbetingelser, bedes vi ikke længere besøge eller bruge denne hjemmeside.

Disse betingelser kan ændres af Cyklop når som helst. De ændrede brugsbetingelser er gældende, så snart de er behørigt placeret. Ved at fortsætte med at besøge eller bruge hjemmesiden efter placeringen af de ændrede brugsbetingelser, anses du for at have accepteret disse ændringer. Det anbefales, at du regelmæssigt ser de gældende brugsbetingelser.

Ejendomsrettigheder
Alle intellektuelle ejendomsrettigheder, herunder copyright og varemærkerettigheder, til alle tekster, billeder, lyde, software og andre materialer på denne hjemmeside tilhører Cyklop eller dets tilknyttede virksomheder eller er medtaget af tilladelse fra den pågældende ejer.
Du må udskrive eller downloade en del af hjemmesiden til en harddisk og distribuere til andre personer, forudsat at du udelukkende gør det til orientering. Derudover skal du inkludere følgende såkaldte “ophavsretserklæring” i alle kopier: Copyright Cyklop Nederland B.V. Alle rettigheder forbeholdes.

Uden vores forudgående skriftlige samtykke er du yderligere forbudt blandt andet fra:

  1. Brug af en (kopi) af (en del af) hjemmesiden og / eller de mærker der er anbragt derpå til  kommercielle formål og
  2. Ændring eller inkludering (en del af) hjemmesiden i ethvert andet arbejde (f.eks. et papirdokument, en weblog eller en anden hjemmeside).

Indhold
Vi har udarbejdet indholdet på denne hjemmeside med største omhu. Webstedet er dog kun til orienteringsformål. Cyklop garanterer ikke, at indholdet på hjemmesiden er korrekt, aktuelt og fuldstændigt, og heller ikke at hjemmesiden vil fungere uden afbrydelse og / eller forblive fri for fejl.
Hvis hjemmesiden refererer til produkter eller tjenester, udgør det ikke automatisk et tilbud om salg eller levering af disse produkter eller tjenester.

For så vidt det er lovligt tilladt, udelukker Cyklop (som forstås at omfatte vores tilknyttede virksomheder, funktionærer og ansatte) ethvert ansvar for eventuelle direkte og / eller indirekte skader, som opstår på nogen måde ved din brug af eller som følge af sådanne brug af, hjemmesiden eller et andet websted knyttet til hjemmesiden. Mere specifikt vil Cyklop under ingen omstændigheder være ansvarlig for eventuelle skader, der opstår på nogen måde ved eller udledt af:

  • handlinger udført af dig, der kunne have været fremkaldt af oplysningerne på hjemmesiden
  • manglende evne til at bruge hjemmesiden og
  • Det faktum, at visse oplysninger på hjemmesiden er unøjagtige, ufuldstændige eller

Webstedet kan indeholde referencer (for eksempel ved hjælp af et hyperlink, banner eller knap) til andre websteder, der vedrører et bestemt aspekt af denne hjemmeside. Dette betyder ikke automatisk, at Cyklop er forbundet med disse andre websteder eller deres ejere. Desuden er vi ikke ansvarlige for disse andre websteder eller de oplysninger, der er inkluderet på dem.

Oplysninger og materiale leveret af dig
Hvis du har givet os oplysninger eller andet materiale, accepterer du dermed, at vi kan gøre brug af det. Du garanterer, at oplysningerne eller materialet ikke krænker tredjemands (intellektuelle ejendomsrettigheder) rettigheder og ikke på nogen anden måde er ulovlig.
Brugere kan selv sætte information på bestemte steder på hjemmesiden. Det er ikke muligt for os at bekræfte disse oplysninger på forhånd. Derfor er vi hverken ansvarlige eller ansvarlige for det. Vi forbeholder os ret til at forkorte, ændre eller slette disse oplysninger til enhver tid.

Personlig data
Hvis du har givet os personlige oplysninger på hjemmesiden, f.eks. Dit navn og din e-mail-adresse, gælder vores fortrolighedserklæring. Vi anbefaler, at du læser denne fortrolighedserklæring grundigt, inden du giver os disse data.

Kontakt
Har du et spørgsmål eller en klage over denne hjemmeside, bedes du kontakte os på telefon 47 17 72 00 eller info@cyklop.dk

Diverse
Vi forbeholder os ret til uden forudgående varsel at indføre ændringer og rettelser til denne hjemmeside og / eller brugsbetingelser til enhver tid.
Disse brugerforhold og din brug af hjemmesiden er underlagt dansk lov. Eventuelle tvister, der følger af dette eller på anden måde er forbundet med denne hjemmeside, vil blive forelagt for den kompetente ret.

Ændringer i denne fortrolighedserklæring

Vi kan ændre disse brugsbetingelser fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Det anbefales derfor, at du regelmæssigt konsulterer disse betingelser, så du er opmærksom på disse ændringer.

Updated in March 2019

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase