+45 47 17 72 00
Kontakt os

Industri - Logistik

Afsendelse af kombinerede paller

I logistik bliver paller ofte pakket med kasser af forskellig størrelser, meget bliver altså samlet på en palle – klar til forsendelse. Den blandede palle skal naturligvis være stabiliseret og sikret. Indpakning af lasten med strækfilm giver den perfekte løsning.

Vi leverer forskellige maskiner, der gør det hurtigt og omkostningseffektivt. Vidste du, at en strækfilmsvikler med høj forstræk kan hurtigt betale sig?

Ergonomisk arbejde

Til produkter under opbevaring og transport anvendes ofte paller indpakket i strækfilm. Denne palle indpakning udføres dog ofte manuelt. Medarbejderen lægger filmen på pallen ved at binde den og går derefter med strækfilmen rundt om pallen. Dette tager ikke kun lang tid, det er også anstrengende for medarbejderen: Svimmelhed og dårlig ryg er ofte hørte klager.

For større antal paller (> 10) anbefales brug af en strækfilmsvikler. Medarbejderne behøver ikke at bøje sig ned og gå rundt om pallen, hvilket er meget mindre anstrengende. Og så kan der kommes videre med noget andet, mens maskinen indpakker pallen.

Mobil og fleksibel arbejde

Det er ikke altid ønskeligt (eller muligt) at vikle en palle på en bestemt lokation. F.eks. kan der være forskellige steder hvor pallen leveres til. Og det totale antal paller kan også være for lavt til at bruge en strækfilmsvikler. Det kan også være tilfældet at lastens dimension gør at en stræksfilmsvikler ikke kan anvendes.

En robotvikler er en potentiel løsning! En robotvikler er en vikler, som selvstændigt kører rundt om og pakker strækfilm omkring lasten. Den store fordel ved en robotvikler er dens fleksibilitet. Maskinen er (elektrisk) mobil, hvilket gør det nemt og hurtigt at pakke paller på forskellige steder.

Vil du vide mere? Tøv ikke med at kontakte os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase