+45 47 17 72 00
Kontakt os

Printere

Cyklop tilbyder forskellige løsninger til kodning/mærkning af produkter og emballage. Vores printere kan opdeles i to kategorier: Inkjet med høj opløsning og Continuous Inkjet (CIJ).


En inkjetprinter med høj opløsning er ideel, når der kræves udskrivning i høj kvalitet og brugervenlighed. Inkjetprintere med høj opløsning bruger let udskiftelige standardpatroner og bruger ikke yderligere opløsningsmidler.

En continuous inkjetprinter (CIJ) bruger blæk og make-up væske. Begge væsker er indeholdt i en separat beholder / flaske og blandes i blækbeholderen for at opnå den korrekte konsistens. Blækket overføres under tryk fra blækbeholderen gennem trykslangen ind i skrivehovedet og sprøjtes derefter ud på underlaget.

Find en oversigt over vores printere og forbrugsstoffer nedenfor.

Printere

En inkjetprinter med høj opløsning er ideel, når der kræves udskrivning i høj kvalitet og brugervenlighed. Inkjetprintere med høj opløsning bruger let udskiftelige standardpatroner og bruger ikke yderligere opløsningsmidler.

En continuous inkjetprinter (CIJ) bruger blæk og make-up væske. Begge væsker er indeholdt i en separat beholder / flaske og blandes i blækbeholderen for at opnå den korrekte konsistens. Blækket overføres under tryk fra blækbeholderen gennem trykslangen ind i skrivehovedet og sprøjtes derefter ud på underlaget.

Find en oversigt over vores printere og forbrugsstoffer nedenfor.

Ved hjælp af industriel kodning eller mærkning anvendes oplysninger såsom tekst og tal på et produkt eller en emballage. Flere udtryk bruges til denne proces, såsom kodning, udskrivning eller mærkering.
Der er forskellige måder at kode/mærke på og printere har forskellige anvendelser og formål. Du kan læse mere om disse mål og applikationer nedenfor.

Oplysninger overføres ved kodning/mærkning. Dette gør det muligt at give information direkte til brugeren. For eksempel kan “bedst før dato” udskrives, men også kontaktoplysninger eller brugerinstruktioner på et produkt eller en kasse.

Produkter kan også gøres genkendelige ved kodning. Stregkoder, QR-koder eller typenumre kan forbedre genkendeligheden af individuelle produkter, kasser eller paller. Disse kan alle udskrives.

At spore et produkt er et vigtigt mål for industriel mærkning. Kodning af batchkoder, produktionsdata og anden track & trace-information om produkter. Disse oplysninger er vigtige for producenterne, men de giver ikke i sig selv oplysninger

Kodning af produkter og emballering kan udføres på flere måder. Cyklop-printerne kan opdeles i to teknologiske kategorier: Inkjetprint i høj opløsning og kontinuerlig inkjetprint.

En inkjetprinter med høj opløsning anvendes, når høj udskriftskvalitet og brugervenlighed er vigtig. Det er ikke noget problem at udskrive 2D-koder, stregkoder, udløbsdatoer (bedst før dato), tekster og logoer i høj opløsning. Udskrivning kan udføres på næsten enhver overflade med den rigtige kombination af printer og blæk.

Kontinuerlige inkjetprintere (Continuous inkjet printers eller small character inkjet printers) er designet til at kode på næsten enhver form for materiale, ofte med høj hastighed. Udskrivning er mulig uanset porøsitet, størrelse, form og struktur. Det er heller ikke noget problem at udskrive information som bedst før data, tekst, batchkoder og logoer på individuelle produkter.

Blækprintere med høj opløsning bruger standardpatroner og kræver ikke yderligere opløsningsmidler. Udskiftning af patroner er meget let. At tørre printhovedet og patronen er generelt er den eneste vedligeholdelse, som systemet har brug for. Printerne arbejder ved, at der produceres varme i skrivehovedet. Blækket opvarmes, når noget skal udskrives, hvilket får det til at ekspandere. Blækket ‘skubbes’ ud gennem åbningerne (dyserne) i skrivehovedet. For at opnå de bedste resultater skal printeren placeres tæt på produktet på grund af blækkens begrænsede sprøjteafstand.

Fordele ved høj opløsning inkjet:

  • Fremragende udskriftskvalitet på næsten enhver overflade
  • Vedligeholdelse er let
  • Brugervenlig
  • Brug af patroner
  • Let at integrere i en automatisk linje eller i / på emballeringsmaskiner

Klik her for højopløsningsprintere fra Cyklop.

Kontinuerlige inkjetprintere bruger blæk og make-up væske (som fortynder). Begge væsker er i en separat beholder og blandes i blækbeholderen for at opnå den korrekte viskositet. Blækket føres fra blækbeholderen ind i skrivehovedet under højt tryk via printerslangen. Dette hoved indeholder en resonator, et elektronisk element, der forårsager vibrationer i blækstrålen. Dette skaber dråber, der er nødvendige for udskrivning, som derefter forlader skrivehovedet. I kombination med bevægelse af produkt eller skrivehoved påføres en læselig kodning på materialet. De ubrugte dråber returneres til reservoiret via en returledning, så intet ubrugt blæk går tabt.

De vigtigste fordele ved kontinuerlig inkjet:

  • Velegnet til kodning på ujævne overflader
  • Højhastighedsudskrivning
  • Kontaktløs kodning, længere afstand til produktet er mulig
  • Let udskiftning af blæk og make-up, kan udskiftes separat.
  • Lave omkostninger pr. udskrivning

Klik her for CIJ-printerne fra Cyklop.

At vælge den rigtige printer er ikke altid let. Form, udskriftsmiljø, hastighed, overfladetype, hvad der skal udskrives, og de forhold, som udskriften udsættes for, spiller en rolle i denne beslutning.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med dette! Du er velkommen til at kontakte os for skræddersyet rådgivning.

Ved udskrivning med en inkjetprinter med høj opløsning anvendes to typer blæk: opløsningsmiddel blæk og vandbaseret blæk. Opløsningsmiddel blæk er velegnet til udskrivning på ikke-absorberende eller ikke-porøse materialer såsom plast, metal og glas. Vandbaseret blæk er velegnet til trykning på absorberende eller porøse materialer såsom papir, pap og træ.

Hurtigtørrende blæk og make-up væske bruges ved kodning med en kontinuerlig inkjetprinter. Begge væsker er i en separat beholder, der kan udskiftes separat.

Klik her for at få flere oplysninger om patroner og væsker.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase