+45 47 17 72 00
Kontakt os

Industri - Webshops

Forsegling af kasser / pakker

Under emballageprocessen er det vigtigt, at forsendelseskassen er forseglet grundigt for at sikre en sikker transport. Varer skal derfor ankomme til kunden komplet og ubeskadiget! Den grundige forsegling af en kasse ser ud til at være enkel, men der er visse ting, der skal tages i betragtning. Som f.eks. hvilket tape er bedst, hvordan skal den anvendes, med hvad og hvor hurtigt kan det gøres? Hvis antallet af pakker, der skal sendes, er stigende, er det en god idé at vurdere dette grundigt.

Kasser kan forsegles på tre måder: manuelt (med en hånddispenser), med en tape dispenser eller en maskine. Hvilken slags tape der er bedst, afhænger af faktorer som vægten af kasseematerialet og den oprindelige flapmodstand. Tape kan også bruges for at forhindre tyveri!

Professionel mærkning

Informationer kan overføres ved brug af mærkning. Du kan tænke på brugsdato, kontaktdata på en forsendelseskasse eller webshoppens webadresse. Produkter kan også gøres genkendelige ved hjælp af stregkoder, QR-koder eller typenumre.

Ved Cyklop skelner vi mellem to metoder til udskrivning eller mærkning: Termisk Inkjetudskrivning og Kontinuerlig Inkjetudskrivning. Hvilken teknik er bedst egnet til dig, afhænger af forskellige faktorer, såsom den ønskede udskrivningshastighed, mængden af oplysninger, der skal udskrives, og under hvilke omstændigheder det sker.

Kvalitetsmærkning resulterer i et meget professionelt udseende. Det er nu muligt at mærke professionelt, selv med et lille antal pakker om dagen!

Omsnøring af pakker

Omsnøringsbånd er yderst egnet til tætning og styrkelse af kasser eller pakker. Det er billigt, ekstremt stærkt, fleksibelt og forvrider ikke. Ideelt til tunge kasser i særdeleshed, men også nyttig som et håndteringssystem eller til at formidle information. For eksempel er det meget nemt at placere en kode på et omsnøringsbånd.

Omsnøring er tilgængelig i forskellige kvaliteter, bredder og farver. Omsnøring er let at anvende med en et bærebart apparat /maskine eller med en omsnøringsmaskine. Selv med et lille antal pakker om dagen er det fornuftigt at bruge en M-Pac, for eksempel.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at kontakte os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase