+45 47 17 72 00
Kontakt os

Bæredygtig omsnøring

Fra stålbånd til PET-bånd

Der er mange måder at omsnøre produkter på uden at belaste miljøet for
meget. Brugen af stålbånd er meget skadelig for miljøet på grund af det høje
energiforbrug under produktionen, men PET-bånd er en glimrende
erstatning for miljøskadelige stålbånd. PET-bånd er mere sikker, mere miljøvenlig, bedre og billigere end stålbånd. I vores whitepaper forklarer vi, hvorfor PET-bånd er bedre end stålbånd.

Vores PET-bånd er lavet af 99% genbrugsmateriale. Derudover er båndet 100% genanvendeligt efter brug, hvilket gør produktet cirkulært. Vi kan hjælpe dig med at genbruge dit brugte PET-bånd, kontakt os venligst!

100 % bæredygtig: papirbånd

Papirbånd er det miljøvenlige alternativ til plastbånd og stålbånd. Båndet er stærkt, giver et professionelt resultat og bevarer sin form og styrke selv når det er vådt. Papirbåndet er fuldt genanvendeligt via det normale papirflow. Omsnøring med papirbånd er miljøvenligt, robust og professionelt.

Båndet kan bruges på M-Pac V og Ampag Speed.

Se en video om omsnøring med papirbånd her.

Ergonomisk omsnøring af paller

Omsnøring kan være fysisk intensivt arbejde. For at lægge omsnøringsmaterialet rundt om en palle skal operatøren bøje sig meget. Båndet skal herefter opstrammes for at kunne udføre omsnøringen med et håndholdt apparat. For at gøre denne pakkeproces mere ergonomisk kan en palle omsnøringsmaskine bruges. Maskinen fører båndet ind under pallen og laver omsnøringen med et tryk på en knap. Der kan også anvendes en StrapBandit med et omsnøringsværktøj. Disse enheder giver også ergonomiske fordele, med mindre investering.

Tidsbesparende

Ofte tager en pakkeproces en masse unødvendig tid. Ved at bruge omsnøringsværktøj eller en omsnøringsmaskine kan der spares meget værdifuld tid. En dispenser sørger for, at båndet let rulles ud, og et omsnøringsværktøj eller omsnøringsmaskine opstrammer, svejser og skærer båndet over på meget kort tid. Dette gør det muligt at omsnøre flere produkter på kortere tid.

Perfekt svejsning og lidt vedligeholdelse påkrævet!

Ud over den høje kvalitet af vores omsnøringsværktøj, såsom CMT 260, producerer værktøjet altid en perfekt svejsning. Efter at båndet er blevet fremført, kan operatøren skabe en perfekt omsnøring med et tryk på en knap, uden selv at skulle opstramme båndet. Dette sparer en masse tid og kræfter. CMT 260 styrer sig selv og sikrer, at svejsningen altid er perfekt lavet.

Hvis værktøjet trænger til vedligeholdelse, kan du sagtens selv gøre dette. Gennem vores servicevideoer guider vi dig gennem vedligeholdelses- eller rengøringsprocessen. Det betyder, at du ikke længere behøver at sende enheden ind, og værdifuld tid går ikke tabt. Derudover er vedligeholdelsesomkostningerne stadig lave. Hvis du stadig ikke kan finde ud af det, står vores serviceafdeling naturligvis klar til at hjælpe dig.

Tykkere er ikke altid bedre

Man tænker ofte, at tykkere bånd altid er og stærkere og mere solidt, så valget falder hurtigt på det tykkeste bånd. Et smalt, tyndt bånd i højere kvalitet kan dog være den rigtige løsning for dig. Båndet er lige så stærkt, og med svejsningen perfekt lavet, gør det et tyndt og smalt bånd stærkt nok til at omsnøre dine produkter.

I tillæg til tynd, smal omsnøring tilbyder vi nu også papirbånd. Dette bånd er stærkt, behagelig at bruge og har en fast omsnøring. Ud over disse fremragende produktkvaliteter er det fuldt genanvendeligt og har et minimalt økologisk fodaftryk.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase