+45 47 17 72 00
Kontakt os

Industri - Byggeri

Stabilisering af mursten / sten

Omsnøring bruges ofte til at stabilisere en palle med mursten eller sten. I nogle tilfælde anvendes omsnøring stadig med et stålbånd, men i dag anvendes der normalt et PET-bånd. Dette skyldes dets fremragende egenskaber, såsom dets elastiske kapacitet og evne til at opretholde spændinger i lange perioder. Desuden er PET billigere end stålbånd og mindre skadeligt for miljøet.

På nogle typer sten er lasten forsynet med et topark. Det øverste ark er et lag plastfolie, der er lagt oven på pakken. Det øverste ark er fastgjort ved hjælp af omsnøring. Arket beskytter stenene mod snavs og fugt fra oven, men kan også anvendes til at vise oplysninger som produktdetaljer. Disse kan f.eks. trykkes på filmen ved hjælp af en printer.

Håndteringsystem til tagsten

Tagsten transporteres på paller. På stedet placeres tagstenene/tagpladerne på taget som en pakke. En udbredt metode til at fastgøre disse pakker er omsnøring. Et plastbånd holder tagstenene sammen og fungerer også som et håndteringssystem. Båndet er normalt fastgjort af en automatisk omsnøringsmaskine.

Hurtig drift og pålidelighed er meget vigtige for disse maskiner.

Bundtning af træ

Når træ forlader savværket, transporteres det som planker, bjælker eller rammer til træindustrien, for eksempel møbelproducenter, savværk eller trælast.

Før levering sorteres træet efter kvalitet og i standardstørrelser og bundtes derefter. Tidligere blev wire brugt til at holde lasten sammen. Efter brug af wire blev stålbåndet indført. Begge applikationer har en fælles ulempe: Den bliver løsrevet. Som følge heraf bliver bundtet ikke længere holdt sammen. Derudover efterlader både tråd- og stålbånd rustmærker.

I dag bruges plastikbånd som et ideelt (og billigere) alternativ til bundtning af træ.

Vil du vide mere? Tøv ikke med at kontakte os.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase