+45 47 17 72 00
Kontakt os

Bæredygtig tapening

Papirtape: fuldt genanvendelig

Kasser eller pakker lukkes ofte med PP- eller PVC-tape, som ikke kan genbruges. Ønsker du at genbruge kasserne efter brug, skal du først fjerne plastiktapen fra kassen. Som følge heraf bliver de brugte kasser ofte ikke genbrugt.

Lukning af kasser med papirtape er løsningen. Den brugte kasse kan genbruges fuldt ud, papirtapen er holdbar og taperesultatet er bedre. Ved brug af papirtape frigives mindre støj under brug, og pakken er beskyttet mod tyveri. Derudover er papirtape let at påføre med vores borddispensere. I vores whitepaper kan du læse om endnu flere fordele ved at tape med papirtape.

Mindre fravær på grund af ergonomisk arbejde

At tape kasser i hånden kan forårsage belastning af håndleddet. Fordi der laves den samme bevægelse og der lægges pres på håndleddet for at skære tapen over, kan det forårsage smerter. Derudover bruger manuel tapening ofte mere tape end nødvendigt for at sikre, at pakken forbliver ordentligt lukket.

Lukning af kasser med en maskine eller borddispenser eliminerer ovennævnte ulemper. En borddispenser klipper tapen til i den rigtige længde, så den kan fastgøres på kassen. I denne video kan du se forskellen mellem manuel tapening og tapening med en borddispenser. Dette forhindrer overbelastning som følge af pres på håndleddet. En kasseforsegler klæber tapen eller klæbebåndet på kassen, så der kræves endnu mindre fysisk arbejde. En yderligere fordel er, at det sparer tid at tape med en dispenser eller maskine!

Mindre spild

At arbejde med en kasseforsegler eller tapedispenser forhindrer spild af tape. Fordi tapen er skåret præcis til størrelsen af kassen eller emballagen, bliver der ikke brugt mere tape end nødvendigt. Med borddispensere forprogrammeres de forskellige længder af den klæbende tape, og den korrekte længde dispenseres med et tryk på en knap. Halvautomatiske og fuldautomatiske kasseforseglere ‘læser’ størrelsen på kassen, og klipper dermed den ønskede længde rigtigt i én omgang.

Vær effektiv!

At lukke kasser med en borddispenser er allerede et stort skridt inden for automatisering og mindre fravær, men ved at investere i en tapemaskine får du endnu mere ud af din investering. Vores CT 103 SD er entry-level case-forsegleren. Ved at investere i denne maskine vil din pakkeproces forløbe hurtigere og smidigere og resultatet bliver mere professionelt og glat. Dette er ofte meget værdsat af kunden.

Vi kan også hjælpe dig med dit printbehov ved at tilslutte en inkjetprinter til maskinen, så du direkte kan påføre stregkoder og information på kassen.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase