+45 47 17 72 00
Kontakt os
  • Home
  • Industri – papir og karton

Industri - papir og karton

Bundtning af papir og karton

Flade kasser og plader forlader produktionslinjen som ark eller i stakke. Stakkene er organiseret og derefter bundet. Hvorvidt stakkene omsnøres manuelt eller med maskine afhænger af batchstørrelse, produktionshastighed og typen af stakke.

Hvis flere pakker er stablet på en palle, er lasten sikret med 2 til 4 bånd. Belastningen komprimeres, før omsnøring. Dette giver belastningsstabilitet under transporten og gør det muligt for paller at blive stablet oven på hinanden i lageret.

Beskyttelse af palle med karton

Når kartonbelastningen er fastgjort til pallen med flere bånd, er det muligt at beskytte pap mod snavs og fugt. Strækfilms indpakning er den mest egnede metode til dette, eventuelt inkluderet et topark.

Med strækfilm indpakkes et tyndt lag film om hele pallen / godset. I de fleste tilfælde giver dette perfekt beskyttelse mod snavs og øger også stabiliteten. Strækfilm kan påføres halvautomatisk, hvilket ikke kræver en operatør og selvfølgelig også helautomatisk.

Mærkning på papir eller karton

Papir er nok det mest anvendte emballagemateriale i verden. Det er relativt billigt, nemt at bruge og let tilgængeligt. Papir er meget velegnet til udskrivning, for eksempel for at tilføje variable oplysninger.

Ved Cyklop skelner vi mellem to metoder til udskrivning eller kodning: Termisk Inkjetudskrivning og Kontinuerlig Inkjetudskrivning. Hvilken teknik er bedst egnet til dig, afhænger af forskellige faktorer, såsom den ønskede udskrivningshastighed, mængden af oplysninger, der skal udskrives, og under hvilke omstændigheder det forgår.

Vil du vide mere om kodning på papir eller pap? Tøv ikke med at kontakte os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase