+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kunde cases

DutchBoxx

DutchBoxx er en Hollandsk producent af bølgepapemballage, hvor der fremstilles et komplet sortiment af specialfremstillede kasser og emballage. Produkterne skal bundtes i slutningen af produktionslinjen, så de kan leveres til kunden som én pakke. Den fuldautomatiske omsnøringsmaskine skal integreres problemfrit ind i produktionslinjen og produkterne må ikke beskadiges af omsnøringsbåndet. Læs mere om løsningen og resultatet her.

Bleckmann

Bleckmann som er en global spiller inden for logistik, sigter mod at forbedre håndteringen af produkter på en effektiv, fleksibel og arbejdsvenlig måde. Derudover skal pallerne strækfilmsvikles stramt og skal forhindre tyveri. Læs her, hvilken løsning Cyklop har tilbudt.

Früchtehof Schindler

Aspargesproducent Früchtehof Schindler i Tyskland ønskede at pakke asparges hurtigere, mere effektivt og mere miljøvenligt. Læs her, hvordan Cyklop har bidraget til dette.

Pas Reform

Pas Reform, en eksportør af inkubatorer, ledte efter en måde at gøre emballageprocessen hurtig og effektiv med mindst mulig fysisk byrde for medarbejderne.

Klik her for mere information om, hvordan vi hjalp dem.

Forebyggelse af tyveri

På DA Retail Group’s distributionscenter i Holland søgte de en måde at beskytte deres produkter mod tyveri under transport.

Find ud af hvad vi har gjort!

Acceleration

Verhoek International Transport B.V. ønskede at forbedre effektiviteten af deres interne transportproces.

Klik her for resultatet!

Effektivitet

En kunde i blomsten industrien søgte efter en effektiv løsning til manuel indpakning af transportvogne med strækfilm.

Læs alt om vores løsning!

Omkostningsbesparelse

CleanLease ønskede at sende over 1 million pakker med håndklæder på den mest effektive måde.

Se her for resultatet!

CYKLOP VEJLEDER DIG I DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES
FRA VEJLEDNING, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie?? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase