+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kunde case 'Forebyggelse af tyveri'

Udfordringen

DA er en national apotekskæde. Fra sit distributionscenter i Zwolle, Holland, transporteres produkter til mere end 400 forskellige apoteker i Holland.

DA Retail Group distributionscenter søgte en løsning til beskyttelse mod tyveri. Hvis en levering ikke var komplet, var det ikke muligt at se, hvor det manglende indhold var, eller hvor problemet var opstået. En løsning var nødvendig for at udelukke muligheden for tyveri. En forudsætning var dog, at denne løsning skulle integreres i den eksisterende produktionslinje på en sikker måde.

Løsningen

Det blev besluttet at installere en fuldautomatisk Ampag Boxer Transit omsnøringsmaskine. Med denne omsnøringsmaskine og brugen af papir tape er det næsten umuligt diskret at åbne en pakke. Maskinen er fuldt tilpasset alle krav incl. den eksisterende produktionslinje.

For at beskytte produktionsstop blev en 24-timers servicekontrakt indgået. Vores serviceteam er klar og venter på at reagere dag eller nat!

Resultatet

Når ordrer ankommer, kan hvert enkelt apotek nu straks se, om der er åbnet kasser undervejs. Antallet af ‘tabte’ produkter er siden reduceret betydeligt.

Vil du gerne vide hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at kontakte os.

CYKLOP VEJLEDER DIG I DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES
FRA VEJLEDNING, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase