+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kunde case 'Omkostningsbesparende'

Udfordringen

CleanLease er et industrielt vaskeri, der specialiserer sig i vask og udlejning af højkvalitets tekstiler.

CleanLease vasker hvert år mere end en million pakker håndklæder der foldes, stables og afsendes. Problemet var, at bunker af stablede pakker faldt fra hinanden og skulle genstables eller håndklæder der i nogle tilfælde skulle vaskes om.

Løsningen

Det blev besluttet at installere en fuldautomatisk Ampag Boxer Transit omsnøringsmaskine. Maskinen presser de foldede og stablede håndklæder sammen og omsnører automatisk i sæt af fem. Metoden resulterer i kompakte bundter, der er stabile og stablet godt.

Resultatet

Fordelen ved at omsnøre produktet er, at flere håndklæder kan stables på en vogn. Det sparer på leveringsomkostninger og lageromkostninger. Mængden af “ekstra arbejde” blev også reduceret betydeligt, blot fordi der nu er mindre at genstable og / eller håndklæder der skal vaskes en ekstra gang.

En anden fordel er, at der til kunden afleveres pakker i bedre stand end tidligere.

Vil du gerne vide hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at kontakte os.

CYKLOP VEJLEDER DIG I DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES
FRA VEJLEDNING, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase