+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kundecase - Früchtehof Schindler

Udfordringen

Früchtehof Schindler har en højsæson på omtrent tre måneder til forarbejdning af asparges. Aspargesen skal høstes, pakkes og transporteres i løbet af disse tre måneder. Pakning af asparges er en tidskrævende proces. Asparges pakkes i en plastikpose, mærkes og pakkes i kasser. Kasserne sendes til supermarkedet, og produktet scannes ved kassen ved hjælp af en stregkode. Etiketterne er forskellige afhængig af type asparges (grøn eller hvid) og for stregkode (på slutkundeniveau). Derudover skal medarbejderne være i stand til let at indstille de variable udskrivningsdata og / eller ændre etiketten.

Früchtehof Schindler havde ønsket om at reducere forbruget af plastfolie hos deres slutkunder for at fremskynde emballageprocessen.

Cyklop blev bedt om at hjælpe med at forbedre denne proces under hensyntagen til, at etiketter og udskrivningsdata let skal ændres, at asparges hurtigt pakkes og at filmforbruget drastisk reduceres.

Løsningen

Efter omfattende drøftelser, besøg på stedet og testrunder blev der valgt en Elastobinder med etiketprinter. Denne maskine bundter asparges sammen ved hjælp af to tynde elastikbånd (Strepper®). En Strepper® er et lukket elastik, som ikke deformerer produktet og ikke efterlader spor eller skader.

En etiket fastgøres til det ene gummibånd. Med et par enkle handlinger kan du vælge en anden etiket. Menuen er tilgængelig på flere sprog, så medarbejdere fra forskellige nationaliteter kan arbejde med maskinen. Ved at arbejde med Streppers® bruges en plastikpose ikke længere til at pakke aspargesen.

Klik her till en video af Elastobinder med etiketprinter.

Resultatet

”Ved at arbejde med Elastobinder kan vi nu lave etiketterne om dagen. Vi kan også nemt skifte mellem grøn og hvid asparges “, siger Clemens Mertens fra Früchtehof Schindler. På grund af kombination af Elastobinder med etiketprinter behøver etiketterne ikke længere at blive udskrevet på forhånd, men udskrives på stedet.

Mertens understreger også, at processen er hurtigere, fordi bundtning og mærkning udføres i én operation. “Tidligere blev asparges pakket i en plastikpose af en medarbejder, hvorefter de blev mærket af en anden medarbejder. Nu er disse to trin blevet kombineret, og vi sparer på plastposerne.”

Medarbejderne hos Früchtehof Schindler har arbejdet problemfrit med denne løsning i en hel sæson, og ordren om yderligere automatisering er blevet givet. Vigtigere er, at Schindlers slutkunder (supermarkederne) er tilfredse med besparelserne på plastikposer.

Er du nysgerrig efter, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt!

DK DK Contact form

* Obligatorisk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CYKLOP VEJLEDER DIG UNDER HELE PAKKEPROCCEN
FRA RÅD, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring!

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion i vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder i enhver mulig branche. Vi har virkelig set det hele.

Er du nysgerrig efter vores historier? Kontakt os gerne!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase