+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kundecase 'Effektivitet'

Udfordringen

En af vores kunder er en leverandør af primært krysantemum. Dyrker egne blomster og planter og sender dem til engroshandel, auktion eller direkte til store kunder.

I denne sektor sendes blomster og planter ofte ved hjælp af auktionsvogne, der er lange, smalle og høje, med hylder, der kan justeres i højden. For at gøre produktet klar til forsendelse, vil de blive anbragt i lave kartonæsker, som derefter sættes på vognene. Vognene pakkes derefter manuelt ind i strækfilm. En besværlig, tidskrævende og dyr proces. Målet var at gøre arbejdet lettere for medarbejderne, forkorte gennemløbstiden og spare på omkostningerne.

Løsningen

Det blev besluttet at installere en semi-automatisk MPac-HE omsnøringsmaskine. Fra nu af er vognene ikke længere indpakket i film, men snøret med PP bånd. MPac-HE er specielt designet til at påføre horisontale bånd om paller og høje vogne. Ved at omsnøre 1 bånd pr. lag i den korrekte højde forhindrede det blomsterne eller planterne at falde ud af vognen.

Resultatet

Den første store fordel var reduktionen af arbejdsindsatsen for medarbejderne. I stedet for at skulle vikle en tung rulle rundt om vognen, anvender de nu bare et bånd.

En anden fordel ved denne sikringsmetode er, at flere produkter kan afsendes pr. vogn. Dette har medført en omkostningsbesparelse på over € 13.000 i transportomkostninger. Det har medført betydelige besparelser på materialomkostninger.

Alt i alt har denne investering givet en samlet besparelse på € 5 pr. leveret vogn.

Vil du gerne vide hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at kontakte os.

CYKLOP VEJLEDER DIG I DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES
FRA VEJLEDNING, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase