+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kunde case DutchBoxx

Udfordringen

DutchBoxx er en Hollandsk producent af bølgepapemballage, hvor der fremstilles et komplet sortiment af specialfremstillede kasser og emballage internt. Produktionen er meget fleksibel, enhver type emballage kan behandles på en af de seks produktionslinjer. Papemballagen er udskåret, trykt og bundtet, så den kan sendes til kunden. Det er vigtigt, at emballagen er stramt omsnøret, men at produktet ikke bliver bøjet, beskadiget eller deformeret. Da produktionen er fleksibel og emballagen er lige fra små til store emner, er det vigtigt, at de anvendte maskiner også kan bruges fleksibelt. Maskinen skal være i stand til at måle størrelsen på pakkerne for at lave en brugerdefineret omsnøring. DutchBoxx leverer emballage, der er genanvendelig, så det er vigtigt at omsnøringsbåndet også er genanvendeligt, så kunden har lidt eller intet restaffald.

Løsningen

Kravet fra DutchBoxx var at designe en omsnøringsmaskine, der problemfrit kunne forbindes til den eksisterende produktionslinje. Kravene var at omsnøringsbåndet var fuldt genanvendeligt (tyndt bånd, genanvendeligt materiale), at medarbejderne ikke behøvede at udføre noget fysisk arbejde, og at maskinen kunne registrere dimensioner og arbejde med variationen. Cyklop-projektafdelingen begyndte at arbejde på disse spørgsmål og udviklede en Ampag-omsnøringsmaskine med transportbånd. Maskinen er fuldautomatisk og kan omsnøre enhver ønsket størrelse uafhængigt, let og hurtigt.

Resultatet

Efter at maskinen har kørt hos Dutchboxx i flere måneder, kan administrerende direktør Piet Stilma sige følgende om projektet: ”Omsnøringsmaskinen påfører hurtigt og effektivt robuste bånd på pakkerne uden at beskadige produkterne. Perfekt til bølgepapkasser! ”

Vil du gerne automatisere din emballageproces? Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt!

Kontakt os

DK DK Contact form

* Obligatorisk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CYKLOP VEJLEDER DIG UNDER DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES LIGE
FRA RÅD, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring!

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion i vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder i enhver mulig branche. Vi har virkelig set det hele.

Er du nysgerrig om vores historier? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase