+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kundecase - Pas Reform

Udfordringen

Pas Reform er en enkeltkilde leverandør af integrerede rugeriløsninger. Virksomheden er en forsendelsesagent for de maskiner og materialer, der er nødvendige for at bygge en inkubator.

De pakker der anvendes til transport, har forskellige former og er tunge. Produkterne skal dog pakkes stramt, så intet kan gå galt under transporten.

Løsningen

Da produkterne transporteres i uens pakkestørrelser, er det vigtigt, at strækfilmvikleren kan håndtere disse variationer.

Løsningen på denne udfordring var robotvikler (CSM). Denne vikler “går” rundt om pallerne, uanset hvilken form den har, hvor tung eller hvor stor pallen er. Maskinen vikler stramt, så pakkerne kan transporteres let og sikkert.

Resultatet

Efter robotvikleren blev taget i brug, stod det klart, at klargøring af produkter til transport er meget hurtigere. En anden stor fordel er, at alle typer og størrelser af pakker leveres pænt og transporteres sikkert.

I denne video forklarer Yuri, lagerarbejder hos Pas Reform, hvorfor de indpakker med en robotvikler.

Er du nysgerrig efter, hvad vi kan gøre for dig? Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig!

Kontakt os

DK DK Contact form

* Obligatorisk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CYKLOP VEJLEDER DIG UNDER HELE PAKKEPROCESSEN
FRA RÅD, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring!

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion i vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder i enhver mulig branche. Vi har virkelig set det hele.

Er du nysgerrig efter vores historier? Kontakt os gerne!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase