+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kundecase 'Acceleration'

Udfordringen

Verhoek International Transport B.V. er en logistikudbyder beliggende i Holland. Virksomheden har over 60 års erfaring inden for forarbejdning og forsendelse af ruller af tæppe, vinyl, kunstgræssmåtter og tæpper.

Verhoek ønskede at forbedre effektiviteten af sit transportsystem. Indtil nu var “tæppeprocessen” helt manuel og involverede at aflæsse ca. 3.000 tæpper pr. trailer til efterfølgende sortering og forsendelse til i gennemsnit 120 leveringsadresser. En intensiv og tidskrævende proces. Verhoek ønskede at optimere denne proces og reducere gennemløbstiden, det involverede arbejde og omkostningerne.

Løsningen

Det blev besluttet at installere en CSO 1400 RA horisontal vikler med en PLC Siemens controller, kombineret med et automatisk V-form transportsystem. Den horisontale vikler, styreenhed og transportør blev alle leveret af Cyklop.

I transportsystemet blev tæpperne formet til en praktisk pakke og derefter solidt indpakket med strækfilm i den horisontale vikler. Ved at placere et paprør i midten af tæpperne, kunne pakningen let løftes med en gaffeltruck og transporteres.

Resultatet

Besparelserne er betydelige. Antallet af gange, hvor tæpperullerne håndteres, er for eksempel blevet reduceret fra 5 til 1. Omkostningsbesparelser er opnået, fordi gennemløbstiden for den samlede proces er blevet afkortet, og de fuldtidsbeskæftigede er ikke længere nødvendige her, deres arbejdskraft kan anvendes andetsteds. Desuden har den nuværende arbejdsmetode mange ergonomiske fordele for medarbejderne.

Vil du gerne vide hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at kontakte os.

CYKLOP VEJLEDER DIG I DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES
FRA VEJLEDNING, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase