+45 47 17 72 00
Kontakt os

Kunde case Bleckmann

Udfordringen

Bleckmann er en verdensomspændende distributør af bl.a. tøj og legetøj. Produkterne læsses på paller, der herefter transporteres med lastbiler.
De paller der transporteres skal pakkes tæt og sikkert. Denne proces skal ske hurtigt, så et stort antal paller kan transporteres om dagen. Derudover er det vigtigt, at medarbejderne belastes så lidt som muligt fysisk. Bleckmann havde udfordringen med at gøre emballageprocessen så effektiv og billig som muligt.

Løsningen

For at gøre pakkens indpakningsproces så hurtig som muligt, blev der valgt en robotvikler (CSM).

Robotvikleren strækfilmsvikler paller, mens Bleckmanns ansatte kan udføre andre aktiviteter. Som et resultat kan flere paller pakkes ind på en dag, så gennemløbet/gennemstrømningen i distributionscentret kan øges og medarbejderne belastes mindre.

Resultater

Ved at indsætte robotvikleren accelereres indpakningsprocessen og dermed transit af produkterne. Robotvikleren er mobil, hvilket betyder, at du kan vikle forskellige steder. Supervisor Maurice fra Bleckmann forklarer: ”Vi bemærker, at vikleprocessen er lettere, fordi vi pakker ind i forskellige haller. Vi behøver heller ikke længere at vikle produkterne selv, hvilket sparer os for en masse fysisk arbejde. Som et resultat kan flere paller vikles på en dag, hvilket er en stor fordel, især i travle perioder! ”

Derudover kan flere paller vikles på en dag og der kræves mindre fysisk styrke.

Er du begejstret for at arbejde med en robotvikler? Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt!

Kontakt os

DK DK Contact form

* Obligatorisk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

CYKLOP VEJLEDER DIG UNDER DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES LIGE
FRA RÅD, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring!

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion i vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder i enhver mulig branche. Vi har virkelig set det hele.

Er du nysgerrig om vores historier? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase