+45 47 17 72 00
Kontakt os
  • Home
  • Bundtning i forskellige brancher

Bundtning i forskellige brancher

Cyklop elastiskmaskiner anvendes i forskellige brancher, herunder kan du finde nogle eksempler.

Selvfølgelig er der mange flere brancher, hvor Cyklop elastiske elastikmaskiner anvendes. Har du et spørgsmål om dette, eller er du ikke sikker på om en elastikmaskine kan bruges i din branche? Spørg en af vores produktspecialister!

Blomsterindustrien

Elastiksnor anvendes hovedsagelig i blomsterindustrien. Blomsterne bliver ført gennem maskinen og bundet sammen som en buket ved hjælp af et elastiksnor. Produkterne kan placeres manuelt på bordpladen, men elastikmaskinen kan også anbringes i en fuldautomatisk linje.

Klik her for en oversigt over vores elastikmaskiner.

Ledninger og kabler

Ud over blomsterindustrien anvendes Cyklop Elastikmaskiner også i kabelindustrien. Kablerne rulles op og placeres på bordpladen. Derefter placeres elastiksnor rundt om dem med en knude og sikrer at kablerne forbliver samlet.

En elastikmaskine der er yderst velegnet til kabelindustrien, er AXRO-IN 2. Denne maskine er specielt udviklet til runde produkter med en indre diameter fra 35 mm.

Her kan du se en video af en AXRO-IN 2.

Fiskeindustrien

Vores elastiske bindemidler anvendes også i fiske-forarbejdningsindustrien. Muslinger, hummer, krabber og andre skaldyr kan bundtes med elastiksnor. Et eksempel på en elastikmaskine, der er yderst velegnet til denne industri, er AXRO FQC2 M. Denne elastikmaskine er helt lavet af rustfrit stål. Efter at du har brugt maskinen, kan den nemt rengøres helt uden at maskinen ruster.

Her kan du se en video af en AXRO FQC2 M.

DO YOU WANT MORE INFORMATION ABOUT BUNDLING IN YOUR COMPANY?
PLEASE CONTACT US!

DK DK Quotation Elastic + Binders

* Obligatorisk

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase