+45 47 17 72 00
Kontakt os

Mange års erfaring

Købet af et nyt værktøj, en maskine eller valg af den rigtige forbrugsvarer virker enklere end det faktisk er. Hvad der er den bedste løsning for din virksomhed, afhænger af forskellige faktorer.

At finde ud af, hvad de relevante faktorer og de rigtige råd er, er en skræddersyet proces. Processen er næsten altid kompleks, mere kompleks end de fleste tror, og kræver grundig faglig viden. Vores team består af personer med mange års erfaring indenfor forskellige brancher. De har virkelig set det hele.

Uden nogen forpligtelse fra din side

Med vores produkter og ekspertise tilbyder vi dig den bedste løsning indenfor lastsikring under intern og ekstern transport med fokus på sikker og ubeskadiget transport af produkter.

Sammen med dig kigger vi nærmere på din emballage og bestemmer, hvad den bedste løsning er for dig. Vi hjælper dig fra køb til installation og nødvendig vedligeholdelse. Uanset om du er omsnøring, mærkning, brug af tape, bundtning eller strækfilmsvikling: Vi er glade for at rådgive dig om den bedste og mest omkostningseffektive løsning!

Udfyld venligst nedenstående formular eller ring til os på telefon +45 47 17 72 00

Bed om gratis rådgivning med det samme!

DK DK Custom Advice

* Obligatorisk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase