+45 47 17 72 00
Kontakt os

Ansvarlighed

Socialt ansvarlige

For Cyklop er socialt ansvarlighed en selvfølge. Vi tager ansvar for virkningerne af vores forretningsaktiviteter på mennesker og miljø.

Læs nedenfor, hvordan vi rent faktisk fortolker dette med hensyn til sociale (People / Mennesker), økologiske (Planeten) og økonomiske (Profit) områder.

People / Mennesker

Cyklop har en omgængelig personalepolitik. At tage god vare på vores medarbejdere betyder, at de bliver sundere og mere motiverede. Og det er vigtigt, fordi de gør forskellen til alt, hvad vi gør. For Cyklop er udvikling ved hjælp af uddannelse og løbende opmærksomhed på medarbejdernes sundhed og sikkerhed afgørende. Vi stimulerer vidensoverførsel fra erfarent personale til den yngre generation. Cyklop er et firma, der er anerkendt for sine uddannelsesprogrammer, hvor nybegyndere er uddannet af erfarne eksperter til at blive ægte fagfolk.

Men vi tager også vare på de mennesker, der arbejder for vores kunder. Vi viser, hvor vi kan gøre tungt, hårdt arbejde lettere og har konstant opmærksomhed på sikkerheden. På maskinerne selv, men også for sikkerheden i miljøet. F.eks. med hensyn til placering af sikkerhedsbarrierer eller sensorer.

Planeten

Cyklop passer på miljøet og samfundet på forskellige måder. Vores forbrugsvarer, maskiner og pakningssystemer er produceret med bæredygtighed som et af grundprincipperne: Vi er opmærksomme på energiforbrug, materialeforbrug og brugernes trivsel. Vores ultimative mål er at producere et godt produkt af den rigtige kvalitet til den rigtige pris og med den laveste miljøpåvirkning.

Vi arbejder også konstant på mere bæredygtighed. Investering i energibesparende systemer, der omhyggeligt sorterer vores eget affald, reducerer vores eget energiforbrug. Som producent af strappingmateriale er Cyklop en af grundlæggerne af KBV, en organisation, der fokuserer på genbrug af plastemballage.

Profit

Cyklop er et selskab, der er troværdig både overfor vores kunder og vores medarbejdere. I over 100 år har vi hjulpet vores kunder med vores pakkeløsninger. Vi er en økonomisk sund og uafhængig familievirksomhed med et langsigtet fokus.

Vi er overbeviste om, at hvis vi er gode ved vores folk, vores kunder og hvis vi konstant leverer god kvalitet, kan vi fortsætte med at hjælpe dig i mange år fremover.

CYKLOP GUIDES YOU DURING THE COMPLETE PACKAGING PROCESS
FROM ADVICE, PURCHASE, INSTALLATION TO SERVICE AND MAINTENANCE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase