+45 47 17 72 00
Kontakt os

History

Mere end 100 års erfaring

Det hele begyndte i 1912 med en ide, noget mod og en banebrydende ånd. Dette resulterer i Emil Hoffmans stiftelse Cyklop i Köln, Tyskland, hvor det globale hovedkontor stadig findes. Talrige produktinnovationer og patenterede opfindelser var grundlaget for hurtig vækst og en fokuseret strategi for udvidelse af det unge selskab.

På denne måde etablerede virksomheden hurtigt et fremragende ry som ekspert og markedsleder inden for pakningsindustrien.

Fremskridt gennem innovation

Innovation har altid været grundlaget for Cyklops succes. Lige fra begyndelsen med “Gloria”, den patenterede lukning. Eller det revolutionerende kombinationsværktøj til samtidig spænding og lukning. Disse produkter understøttede vores virksomheds succes.

Mere end 400 patenter i virksomhedens historie illustrerer virksomhedens styrke af innovation. Vores fortsatte succes er også baseret på løbende kundefokus. Vi undersøger, udvikler og tester i vores egen fabrik, altid med vores kunder som udgangspunkt. Slutresultatet er dybtgående viden og kundeorienterede løsninger. Dette har gjort Cyklop til en af verdens førende spillere i over et århundrede.

Cyklop i dag, et verdensomspændende selskab

Cyklop har altid været et af de vigtigste varemærker inden for pakningsindustrien og er det stadig i dag. Hovedkontoret ligger i Køln, hvor en vigtig del af produktionen ligger, og her er også placeringen af det globale forsknings- og udviklingscenter. Derudover har Cyklop yderligere 15 fabrikker og produktionsfaciliteter i Spanien, Italien, Sverige, Holland, Thailand og Brasilien.

Cyklop har direkte repræsentation i 19 lande og via sine agenturer og distributionspartnere har Cyklop adgang til over 50 lande. Med mere end 750 ansatte over hele verden hjælper vi kunder på alle kontinenter.

Klik her for kontaktoplysninger af alle vores lokationer.

CYKLOP VEJLEDER DIG I DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES
FRA VEJLEDNING, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase