+45 47 17 72 00
Kontakt os

En global virksomhed

Cyklop i dag, en verdensomspændende virksomhed

Cyklop har altid været et af de vigtigste varemærker inden for pakningsindustrien og er det stadig i dag. Hovedkontoret ligger i Køln, hvor en vigtig del af produktionen ligger, og det er også placeringen af det globale forsknings- og udviklingscenter. Derudover har Cyklop yderligere 15 fabrikker og produktionsfaciliteter i Spanien, Italien, Sverige, Holland, Kina og Brasilien.

Cyklop er direkte repræsenteret i 19 lande og via sine agenturer og distributionspartnere har Cyklop adgang til over 50 lande. Med mere end 750 ansatte over hele verden hjælper vi kunder på alle kontinenter.

Klik her for en oversigt over kontaktoplysningerne på alle Cyklop lokationer.

CYKLOP VEJLEDER DIG I DEN KOMPLETTE EMBALLAGEPROCES
FRA VEJLEDNING, INDKØB, INSTALLATION TIL SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase