+45 47 17 72 00
Kontakt os

Vil du spare på strækfilm forbruget?

Har du allerede en strækfilmsvikler? Det kan være fornuftigt at se godt på den. Alt for ofte ser vi, at kunderne ikke bruger den rigtige film eller ikke bruger alle funktioner i en maskine. Som følge heraf kan det være, at dine omkostninger pr. palle er for høje, og at miljø påvirkningen er unødigt høj.

Vi ser frem til at give dig rådgivning om strækfilm baseret på en grundig analyse uden nogen forpligtelser. Vi vil se på den aktuelle situation og angive hvilke muligheder der er for forbedring.

Nuværende situation

For det første vil vi se på den aktuelle situation: Hvor meget film der bruges, hvilken forstræk der anvendes, hvilken spænding er der på produktet, hvad er filmmønsteret, hvad er mulighederne for den aktuelle maskine og hvilken type film er bliver brugt? Alle aspekter, som vi vil diskutere mere detaljeret til din fordel.

Baseret på denne analyse drøfter vi mulighederne for forbedring med dig.

Forbedringer

I princippet er der 4 muligheder, som vi kan drøfte med dig:

  1. Ingen ændringer. Der er ingen muligheder for forbedring.
  2. En anden strækfilm. Rådet kunne være at bruge en anden type film, f.eks. en tyndere film. Dette kan føre til en lavere miljøbelastning med samme slutresultat og besparelser på grund af køb af en film med mindre forbrug pr. palle
  3. Korrekt justering af maskinen. Ved at justere strækfilmsvikleren korrekt kan man opnå besparelser. For eksempel ved hjælp af et andet filmmønster eller ved at opnå et højere forstræk. Nogle gange falder det sammen med at vælge en anden film.
  4. En anden maskine. I nogle tilfælde er det økonomisk fornuftigt at købe en anden strækfilmsvikler. En af de vigtigste grunde er at den nye maskine kan opnå et højere forstræk, hvilket resulterer i en besparelse. I mange tilfælde er omkostningerne ved at købe den nye maskine hurtigt genvundet.

Vil du have en skræddersyet emballage rådgivning? Kontakt os venligst.

Mere end 100 års erfaring

Vi har arbejdet i emballageindustrien i mere end 100 år. Fra design til produktion på vores egne fabrikker og fra den mindste enhed til den største automatiske maskine. Vi arbejder for store og små kunder, der arbejder inden for enhver mulig industri. Vi har virkelig set det hele.

Nysgerrig om vores historie? Så kontakt os!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase