NIEUWS

Bæredygtigt arbejde? Det starter med dig!

  |  
Cyklop
I dag er bæredygtighed et aktuelt og vigtigt emne. Men hvordan anvender man det på sit arbejde, hvordan sørger man for, at ens virksomhed arbejder bæredygtigt, og hvad er bæredygtigt arbejde egentlig?

Bæredygtigt arbejde er naturligvis bedre og mindre skadeligt for miljøet. Desuden er det bedre for mennesker og også for forretningsdriften. Der spares nemlig omkostninger både på kort og lang sigt!

At skifte til bæredygtigt arbejde behøver ikke at være svært. Hos Cyklop gør vi hvad vi kan, for at tilbyde dig bæredygtige produkter. Dette gør vi ved f.eks. at

  • Reducere emballageaffald
  • Bruge mindre emballagemateriale
  • Fremme ergonomisk arbejde
  • Opmuntre til genbrug

Brug mindre emballagemateriale

Vi gør f.eks. emballagemateriale lettere ved hjælp af vores velkendte nanofolie. Nanofolie er en stærkere, tyndere folie end normal strækfilm. Ved at bruge denne bliver der viklet 70% mindre plastfolie om pallen. Desuden sparer du på emballageomkostningerne og skal skifte rullen sjældnere. Man kan altså sige, at dette er meget bæredygtigt arbejde og godt for miljøet.

Ergonomisk arbejde

Hos Cyklop finder vi det vigtigt at fremme ergonomisk arbejde, da dette mindsker risikoen for overbelastning og dermed sygefravær. Tag for eksempel vores Lapomatic. Ved manuel lukning af kasser opstår der belastning af håndleddet, hvilket kan være skadeligt på længere sigt. Her kommer vores Lapomatic dig til undsætning ved at overtage opgaverne fra operatøren, hvilket gør processen langt mindre belastende.

Derudover er en viklerobot også en god investering for at fremme bæredygtighed. Ved at investere i en palleomvikler kan der spares endnu mere folie sammenlignet med manuel indpakning. Strækfilmsvikleren vikler stramt og med forstræk, hvilket reducerer forbruget af folie.

Bæredygtig emballage er vejen frem!

I vores sortiment har vi forskellige produkter, der kan genbruges, som for eksempel vores PET-bånd. Under produktionsprocessen anvendes råmaterialer, der består af 98% genbrugsmateriale. Brugen af PET-bånd reducerer energiforbruget i produktionsprocessen. Derudover er produktionsprocessen 100% genanvendelig.

Vælg miljøbevidst – vælg PET-båndet.

Vi tilbyder også papirbånd som et alternativ til plastik- og stålbånd. Papirbånd er et miljøvenligt alternativ, der er stærkt, giver et godt resultat og bevarer sin form og styrke, selv når det er vådt. Dette produkt kan også genbruges fuldt ud via den almindelige papirstrøm. Det kan bruges på M-PAC V og Ampag Boxer II. Tøv ikke og skift til papirbåndet allerede i dag!

Det starter med dig

På mange måder arbejder vi mere og mere bæredygtigt og vi forsøger kontinuerligt at bidrage til miljøet. Begynd ligesom os med at arbejde bæredygtigt og gør verden lidt bedre hver dag. Vi gør det sammen, men det starter med dig!