+45 47 17 72 00
Kontakt os

RESSOURCER

Helt siden grundlæggelsen i 1912 har Cyklop været involveret i professionel og stabil emballering af dine produkter. Vores emballeringsmaskiner kan bruges i enhver branche til ethvert emballageproblem. Udover emballeringsmaskiner og emballeringsudstyr tilbyder vi medfølgende emballagemateriale, der er perfekt tilpasset maskinerne. Vi tilbyder den rigtige emballageløsning til ethvert emballagebehov: Strækfilmviklere, omsnøringsmaskiner, tapemaskiner, elastikmaskiner og mærkning/kodningssystemer. Vi kan hjælpe dig med alt. I vores “customer cases” kan du finde flere eksempler på vores emballageløsninger.

Vi tilbyder fuldautomatiske maskiner i alle produktkategorier samt manuelle maskiner og semiautomatiske maskiner. På denne måde har du den perfekte emballeringsmaskine eller det perfekte værktøj ved hånden til ethvert job. Vi udvikler også en del af vores viklere, omsnøringsmaskiner og elastikmaskiner på egne fabrikker. Transportemballagen, der påføres med vores maskiner og Cyklop forbrugsmaterialer, giver dine produkter sikkerhed og beskyttelse til den laveste pris. For at nå til den bedste løsning gennemgår vi sammen din emballageproces, hvorefter vi finder ud af, hvad der er den bedste løsning til dit produkt. Fra køb og levering til support med nødvendig maskinvedligeholdelse: Vi er der for dig.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase