+45 47 17 72 00
Kontakt os
 • Home
 • Robotvikler – information

Robotvikler

Hvad er en robovikler?

En robovikler er en maskine, der kører uafhængigt af lasten og vikler film omkring lasten.

Den store fordel ved en robovikler er dens fleksibilitet. Maskinen er mobil, hvilket gør det muligt at vikle paller på forskellige steder let og hurtigt. Robotten er specielt udviklet til brugere, der ønsker at pakke varierende (store) paller forskellige steder.

Hvorfor en robotvikler?

En robotvikler er den ideelle løsning til:

 • Varierende pallestørrelser: store, tunge, afvigende former
 • Skal arbejde på forskellige steder i virksomheden
 • Ustabil last der ikke let kan flyttes til stationær vikler
 • Ønske om skift fra manuel vikling til automatisk vikling

Lasten forbliver stationær, hvilket gør robotvikling meget velegnet til store, ustabile eller ekstremt tunge belastninger, der ikke kan vikles med en rondel-, arm- eller ringvikler.

Vil du vide, om en robotvikler også kan være af værdi for din virksomhed? Kontakt os nu!

De syv vigtigste grunde til at indsætte en robotvikler.

 • Fleksibilitet. Roboten er let at flytte, så du kan vikle på ethvert ønsket sted. Uanset om det er på forskellige steder i en afdeling eller i flere haller, betyder det ikke noget.
 • Effektivitet. Medarbejdere kan gøre noget andet i den tid, hvor roboten vikler en palle. Dette fører til øget effektivitet pr. medarbejder.
 • Højere produktivitet. At vikle en palle med en robot er meget hurtigere og mere præcist end manuel vikling. Desuden vil robotvikling holde meget længere!

 • Omkostningsbesparelse. Robotindpakningen er udstyret med et forstrækssysten. Dette sparer dig op til 50% på strækfilmforbruget. Miljøpåvirkningen mindskes også drastisk, ligesom dine omkostninger til emballering.
 • Fysisk mindre stressende. En robot overtager tunge og stressende manuel vikling. Dette er bedre for dine medarbejdere, hvilket resulterer i mindre nedetid, og fraværsomkostninger vil falde.
 • Tilpasser sig enhver pallestørrelse. Robotindpakningen kan bruges til enhver type palle, uanset form, størrelse, stabilitet eller vægt. Du har kun brug for en maskine for at indpakke alle dine paller.
 • Forbedret præsentation. Robotten vikler hver palle på samme, stramme måde, så du sender professionelt emballerede varer til dine kunder.

Eksempler:

Hos Pas Reform i Doetinchem, bruges en robotvikler til at aflaste de ansatte fysisk og til at strækfilmsvikle paller tæt og korrekt. Derudover er omkostningerne faldet ved at arbejde med forstrukket film og robotten kan vikle rundt om enhver palle uanset form. Læs hele Pas Reform kundecasen her.

Bleckmann (Almelo) anvender også en CSM robotvikler. Hver palle er tæt og professionelt viklet og der kan vikles på flere områder og i flere haller.

Rådgivning om robotindpakning og forbrugsstoffer

Er du interesseret i at arbejde med en robotvikler? Vi kan hjælpe dig med at tage det rigtige valg, når det kommer til strækfilmsvikler. Derudover kan vi rådgive dig om, hvilken type strækfilm der er bedst egnet, og hvilke andre forbrugsvarer der kræves.

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte mulighederne.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase